Делегація з Китайської Народної Республіки

18 липня 2019 року Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди з офіційним візитом відвідала делегація з Китайської Народної Республіки.
Делегацію очолив голова Торгівельної Палати м. Нінбо (КНР) Чжае Чженсі, до її складу входили представники державної організації та Торгівельної Палати м. Нінбо, учасники міжнародного проекту культурного розвитку та просвітництва «Шовковий шлях: один пояс – один шлях» та представники провідних ВНЗ Китаю.
З гостями зустрілися ректор ХНПУ імені Г.С. Сковороди акад. Прокопенко Іван Федорович, проректор з навчально-наукової роботи проф. Якушко Наталія Михайлівна, проректор з інноваційної діяльності та перспективного розвитку проф. Зуб Станіслав Сергійович, зав. центру міжнародного співробітництва і міжнародної освіти проф. Калашник Любов Сергіївна, головний бухгалтер Жукова Надія Гордіївна, декани та представники факультетів університету.
У вітальному слові ректор ХНПУ імені Г.С. Сковороди акад. Прокопенко І.Ф. наголосив, що співпраця з Китаєм є стратегічно важливим напрямом для університету і України загалом. Учасники зустрічі поділилися думками відносно подальших шляхів всебічної активізації та розширення сфер взаємодії нашого університету з китайськими вишами, обговорили питання розвитку співпраці в сфері освіти, науки, інновацій та узгодили рекомендації щодо подальшої спільної діяльності. Загалом, учасники заходу відзначили, що українці та китайці зацікавлені у налагодженні тісних зв'язків у освітній та наукових сферах.

Більше світлин 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.