Зустріч членів організаційного кабінету з підготовки та проведення заходів щодо відзначання на державному рівні 300-річчя з Дня народження Григорія Савича Сковороди

В онлайн-форматі відбулася зустріч членів організаційного кабінету з підготовки та проведення заходів щодо відзначання на державному рівні 300-річчя з Дня народження Григорія Савича Сковороди. 

Під час онлайн-зустрічі ХНПУ імені Г.С. Сковороди представляли: проректорка з наукової, інноваційної і міжнародної діяльності Світлана Бережна та головний бухгалтер університету Олена Кирилович.

Попри всі тривожні виклики часу, члени оргкомітету підготували низку заходів та обговорили напрацьовані ідеї та різноформатні можливості до цієї визначної події. 

Важливо зазначити, що у постанові Верховної Ради України від 4 листопада 2020 року серед плану заходів щодо відзначення 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди передбачено створення сучасної матеріально-технічної бази нашого університету.

Довідково: 3 грудня 2022 року виповнюється 300 років від дня народження Григорія Савича Сковороди - видатного українського просвітителя-гуманіста, філософа, поета, педагога. З цього приводу Верховна Рада ухвалила постанову "Про відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Савича Сковороди" (№4084).

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.