Сергій Шкарлет відвідав наш університет

2 листопада ХНПУ імені Г.С. Сковороди з робочим візитом відвідав Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет. На зібранні також були присутні голова ОВА Харківської області Олег Синєгубов та директор Департаменту науки і освіти ХОВА Олексій Литвинов. Від Сковородинівського університету участь в заході взяли ректор Юрій Бойчук, проректори університету, декани факультетів, представники студентського самоврядування.

Учасники зустрічі обговорили перспективи педагогічної освіти в регіоні, перебіг освітнього процесу в умовах воєнного стану, результати цьогорічної вступної кампанії і бачення її організації на наступний рік, а також нагальні потреби для забезпечення сталості навчання.

Міністр Сергій Шкарлет висловив вдячність колективу університету за організацію якісного навчального процесу у нелегких умовах воєнного стану, плідну та консолідовану роботу всього колективу.

Обговорюючи питання роботи вишу в умовах воєнного стану, ректор Юрій Бойчук ознайомив гостей з нашим досвідом подолання труднощів та адаптації закладу вищої освіти до сучасних реалій.

Юрій Дмитрович подякував Сергію Шкарлету за підтримку університету та активну роботу Міністрества на благо розвитку освіти та науки в державі у складний воєнний час. Також Юрій Дмитрович висловив сподівання, що завдяки тісній співпраці з ХОВА та МОН України є можливість створити гарні умови для якісного навчання та виховання нової генерації майбутніх педагогів.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.