Відкриття виставки картин у межах Всеукраїнського культурно-мистецького проєкту Національної спілки художників України "Нескорене прикордоння"

2 серпня ректор університету Юрій Бойчук взяв у відкритті виставки картин у межах Всеукраїнського культурно-мистецького проєкту Національної спілки художників України "Нескорене прикордоння" в "Art-центрі" м. Шостка Сумської області.
У відкритті виставки взяли участь президент Національної спілки художників України Костянтин Чернявський, віце-президент Національної академії мистецтв України Юрій Вакуленко, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, голова Харківського відділення Національної спілки художників України Віктор Ковтун, мер міста Шостка Микола Нога та багато інших запрошених гостей.
Виставка була присвячена мужності та героїзму українських воїнів, рятувальників, медиків і волонтерів, які захищають кордони України. На ній виставці були представлені роботи художників, які передають драматизм подій на лінії фронту, відображають стійкість та незламність духу наших захисників. 

Юрій Бойчук високо оцінив експозицію, зазначивши, що такі мистецькі проєкти є літописами, важливими для збереження пам'яті про подвиги наших воїнів та підтримки бойового духу українського народу в ці складні часи. Він подякував організаторам за можливість ознайомитися з цією виставкою.
Юрій Бойчук вручив Почесну відзнаку Сковородинівського університету Віктору Ковтуну за активну громадянську позицію, участь у мистецькому фронті, який наближає Перемогу і за багаторічну дружбу з нашим університетом.
Юрій Дмитрович також зазначив, що спілкування з авторами картин, жителями незламного міста Шостка  є важливою подією, яка надихає на подальшу працю в напрямку патріотичного виховання шкільної і студентської молоді, підготовки майбутнього вчителя.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.