День відкритих дверей у онлайн форматі

28 травня 2020 року ХНПУ імені Г.С. Сковороди вперше провів День відкритих дверей у онлайн форматі!

Відеотрансляція розпочалася з привітального слова ректора акад. Івана Федоровича Прокопенка. Модераторами трансляції виступили Карина Катриченко - голова Спілки студентів і молоді університету та Наталія Петрівна Нестеренко - заступник відповідального секретаря приймальної комісії.
Зустріч відбулася у форматі «запитання-відповіді». Напередодні вступники ставили запитання про діяльність університету та про вступну кампанію- 2020 представникам приймальної комісії ХНПУ через реєстраційну форму. Також всі бажаючі мали можливість написати запитання у загальний чат відеоконференції та отримати відповіді від наших компетентних спікерів.
Трансляція відбулася на платформі Google Meet. Всі матеріали відеоконференції, а також відео-візитки всіх факультетів будуть завантажені на офіційному каналі університету у YouTube:
Запрошуємо усіх до перегляду!
Отримуйте своєчасно інформацію про вступну кампанію-2020 на офіційному сайті університету http://hnpu.edu.ua/uk у розділі «Вступнику».
Дізнавайтеся про цікаві івенти, дні факультетів, яскраве студентське життя на інших офіційних ресурсах:
Приєднуйтесь до Сковородинівської родини!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.