День відкритих дверей у онлайн-форматі

05 січня 2022 року у Сковородинівському університеті відбувся День відкритих дверей у онлайн-форматі. Під час відеозустрічі абітурієнти ознайомилися з особливостями вступної кампанії- 2022, поспілкувалися з керівництвом вишу, здобувачами вищої освіти, представником приймальної комісії.

Вступникам розповіли про особливості навчання в педагогічному університеті, допомогли розібратися з алгоритмом реєстрації електронного кабінету та надали відповіді на всі хвилюючі запитання.

Модератором профорієнтаційного заходу традиційно став голова Студентського парламенту університету Денис Касалап.

На початку онлайн-трансляції з вітальним словом до учасників віртуальної зустрічі звернувся ректор Юрій Бойчук. У своїй промові Юрій Дмитрович розповів про переваги навчання у Сковородинівському університеті та запросив майбутніх вступників на навчання до ХНПУ імені Г.С. Сковороди.

З детальною презентацією про організацію ЗНО–2022 виступив директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко. Олександр Леонідович ознайомив присутніх з особливостями цьогорічної вступної кампанії та поділився цінними порадами для успішного проходження ЗНО у 2022 році.

Від імені здобувачів вищої освіти Сковородинівського університету до учасників зустрічі звернувся аспірант 2- го року навчання кафедри анатомії і фізіології людини імені проф. Я.Р. Синельникова Олексій Божко. У своєму виступі Олексій розповів про власний досвід успішного навчання в університеті, надав цінні поради щодо всебічної креативної реалізації своїх можливостей на благо університетської спільноти і суспільства у цілому.

У свою чергу відповідальна секретарка Приймальної комісії Тетяна Гуцан презентувала інформацію про правила прийому до ХНПУ імені Г.С. Сковороди у 2022 році, а також відповіла на численні запитання, що надійшли від абітурієнтів в Google-формі, Telegram-боті та під час прямої трансляції в Google Meet.

Слід зазначити, що онлайн-захід відбувся на платформі Google Meet. Всі матеріали відеоконференції будуть опубліковані на офіційному каналі університету у YouTube. Запрошуємо усіх до перегляду.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.