До уваги науковців університету! Нові вебінари від Clarivate Analytics! 

Літо, інколи спека, інколи відпустки але  Clarivate Analytics   не припиняє вебінари, оскільки саме час почати підготовку до осінніх звітів і перевірити чи вся інформація про ваші здобутки вірно відображається у авторських профілях. І познайомитися з новим інтерфейсом і новими даним в аналітичній надбудові Journal Citation Reports, який оновився 30 червня і приніс не лише рекордний показник імпакт фактору але і нову метрику для всіх видань в тч тих що індексуються у AHCI та ESCI.

Вебінари безкоштовні, пройдуть на платформі WEBEX, кожний у двох повторах, обирайте зручний час, переходьте за відповдним посиланням та реєструйтеся (необхідно натиснути на слово Register і заповнити анкету. За добу і за годину до початку отримуєте лист нагадування.

6 липня 2021

Тема: Авторські ідентифікатори: Publons|ResearcherIDORCID та інші

Тези: Складнощі при пошуку робіт певного автора. Показники, що застосовуються для оцінки наукового доробку автора зокрема у Web of Science Core Collection (кількість статей, цитувань, h-index (індекс Гірша), beamplot. Підготовка звітів про публікаційну діяльність для науковця, відділу, установи. Порівняння функції і можливості авторських ідентифікаторів. Створення наповнення, застосування Publons|ResearcherID,  ORCID, ResearchGate, Google Scholar. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація:
10:15–11:15 https://bit.ly/2TbDWrK
16:15–17:15 https://bit.ly/3qzsumi

8 липня 2021
Тема: Оновлений Journal Citation Reports.

Тези: 30 червня 2021 анонсовано вихід нового Journal Citation Reports: аналітичного інструменту на основі даних Web of Science Core Collection в якому можна детально проаналізувати видання для яких розраховується імпакт фактор Journal Impact Factor (JIF). На вебінарі розглянемо новий інтерфейс програми, основні показники, які можна визначити для видання, чому не розраховуєтьcя імпакт фактор для суто гуманітарних видань, що показує нова метрика Journal Citation Indicator (JCI), яку інформацію можемо отримати, як її зберегти. Як застосувати інструмент для підбору та оцінки видання для публікації власних результатів та для формування стратегії розвитку видання. І звісно про вартість публікації та де друкуватися езкоштовно. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація:

10:15–11:15 https://bit.ly/3x1rwl5
16:15–17:15 https://bit.ly/35qVseq

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.