Доступ до антиплагіатного сервісу StrikePlagiarism.com

До уваги науковців!

Харківському національному педагогічному університету імені Г.С. Сковороди надано тестовий доступ до антиплагіатного сервісу StrikePlagiarism.com компанії Plagiat.pl.

Метою сервісу є запобігання порушенням авторських прав та незаконному використанню чужої інтелектуальної власності; створення антиплагіатної мережі, що охоплюватиме весь світ, щоб захищати роботи дослідників і студентів; співпраця із закладами вищої освіти, державними органами та видавництвами; підтримка приватних осіб, які хочуть захистити свою інтелектуальну власність від плагіату.

Антиплагіатна інтернет-система StrikePlagiarism.com автоматично перевіряє оригінальність тексту. Система має простий і зручний для користування інтерфейс. Документи можна завантажувати у форматах DOC, ODT, TXT, PDF, відсутні обмеження на обсяг документа. Текст порівнюється з інтернет-ресурсами та базою даних системи, зібраної в співпраці з університетами-партнерами компанії за останні 30 років. 

Запрошуємо вас скористатися наданою можливістю перевірки на виявлення збігів / ідентичності / подібності в текстах засобами сервісу перевірки на плагіат StrikePlagiarism.com.

Матеріали для перевірки надсилати на адресу: naukova_biblioteka@hnpu.edu.ua

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.