Дякуємо за допомогу!

Війна увірвалася в кожен український дім, залетіла до кожної родини, принесла ріки крові, море сліз і страждання. Але у цій страшній новій реальності ми не залишилися самі. Ми отримали міцну руку підтримки від наших партнерів та колег із дружніх вишів України. Ця допомога дає нам надзвичайну силу, наснагу і зміцнює віру в перемогу.

21 березня 2022 року Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка став прихистком для наших студентів, викладачів та співробітників.

Починаючи з перших днів повномасштабної російсько-української війни наші колеги з ТНПУ збирали і комплектували гуманітарну допомогу для сковородинівців. Вчора гуманітарний вантаж із провізією прибув до гуртожитку N 3 ХНПУ імені Г.С. Сковороди.

Від імені всіх сковородинівців хочемо щиро подякувати ректору ТНПУ та Волонтерському центру ТНПУ імені Володимира Гнатюка. Дякуємо всім за милосердя, людяність, небайдужість та тепло ваших сердець!

Нехай Господь тримає нашу Україну під своєю опікою! Разом до перемоги! Слава Україні! Слава нашому вільному народу!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.