Грант на навчання

В межах соціального проекту для студентів "Scholarship в Україні" діє V конкурс для здобувачів вищої освіти. Карантин - додаткова можливість для студентів Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди отримати грант на навчання.

Для освітян, які навчаються в закладах вищої освіти, це вже V конкурc, який ми, компанія CyberShark, ініціатори такого соціального проєкту в Україні, організовуємо. Призовий фонд V конкурсу складає 63 000 грн. Гранти освітяни можуть використати на:

  • сплату навчання в вашому закладі,
  • сплату будь-яких освітніх курсів, на вибір переможця.

Освітнім закладам, студенти яких беруть участь у конкурсах, надаються сертифікати учасників соціального грантового проекту  "Scholarship в Україні".

Ми маємо всі чеки виплат грантів у підтвердження правдивості проведених конкурсів.
Карантин не змінив наших планів і гранти будуть видані студентам. 

Репортаж міського телебачення з останнього захисту студентських робіт можна переглянути за посиланням https://youtu.be/c3hTsqxja3A .

Детальніше по конкурс:
Участь у конкурсі безкоштовна!

Взяти участь може будь-який здобувач освіти 2-5 курсів (в т.ч. і магістри), не зважаючи на фаховий напрямок навчання. Переможці (а їх буде троє) отримають грант на навчання у розмірі 15 000 грн, а студенти, які займуть 2гі та 3ті місця, теж отримають заохочувальні грошові призи.

Студенту необхідно написати аналітичну статтю на одну із запропонованих тем організаторами та надіслати на поштову скриньку grant@scholarship.in.ua для оцінки журі.

Подати заявку на участь та ознайомитися з умовами можна на сторінках проєкту грантонадавачів:

  1. «Бізнес ідеї і стартапи: що я можу реалізувати вже сьогодні?» https://reono.ua/grant
  2. «Кешбек сервіси як наступний етап розвитку електронної комерції в Україні і світі» https://smarty.sale/ua/uk/grant
  3. «Важливість малого і середнього бізнесу для економічного зростання малих і середніх міст України» https://okacredit.ua/grant

Готові роботи приймаються до 17 травня.

Як проходили попередні конкурси "Sсholarship в Україні" можна ознайомитися на сайті проєкту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/.

Маємо надію, що студенти саме вашого закладу опиняться серед переможців. Заздалегідь вдячні за підтримку нашого соціального проєкту "Sсholarship в Україні"  щодо мотивування та підтримки української молоді!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.