Інформаційне повідомлення від ректора Юрія Бойчука

Доброго ранку, дорогі сковородинівці!

Хочу доповісти, що в гуртожитках наші співробітники разом зі студентами підготували надійне укриття: вікна перших поверхів закрили матрацами, облаштували підвальні приміщення, які забезпечені вогнегасниками, запасами питної води, їжею (є каша, бутерброди і чай). Всім страшно, але, головне, паніки немає.

Дякую Тетяні Валентинівні Чернік, комендантам і працівникам гуртожитків за оперативність і швидке реагування на всі виклики.

Декілька сімей наших співробітників цю ніч провели в їдальні головного корпусу університету (вул. Алчевських, 29). Це надійно захищене місце, в якому є і справжнє бомбосховище. Всім, хто потребує захисту, пропоную перебування там.

Наступні 2-3 ночі, можливо, будуть дуже складними. Прошу всіх підтримувати зв’язок з нашими студентами, особливо з тими, які проживають у гуртожитку.

Зберігайте спокій і будьте максимально виваженими, незважаючи на складність ситуації, в якій ми опинилися. Наш Міністр, Сергій Миколайович Шкарлет, створив групу у соцмережі, де всі ректори перебувають на постійному зв'язку між собою і з МОН України.

Дякую всім за витримку! Бережіть себе і своїх рідних!!!

Ректор, Юрій Бойчук

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.