ІV Міжнародна науково-практична конференція "Психолого-педагогічні проблеми вищої і середньої освіти в умовах сучасних викликів: теорія і практика"

12 грудня 2019 року на базі ХНПУ імені Г.С. Сковороди відбулась ІV Міжнародна науково-практична конференція "Психолого-педагогічні проблеми вищої і середньої освіти в умовах сучасних викликів: теорія і практика".

У роботі науково-практичної конференції взяли участь управлінці, викладачі, молоді вчені, учителі, аспіранти та студенти провідних закладів вищої освіти та установ України.

Під час пленарного засідання до учасників конференції зі словами привітання звернувся ректор нашого університету док.пед.наук, професор, академік НАПН України Іван Федорович Прокопенко та проректор з наукової роботи док.пед.наук, проф. Юрій Дмитрович Бойчук.

Також під час пленарного засідання було заслухано виступи ph. d. Sollied Sissel Heidi (Tromso, Norway), д.п.н, проф. Іонової О.М., д.п.н., доц. Ткаченко Л.П., д.п.н., доц. Пономарьової Н.О.
Під час секційних засідань з доповідями виступили викладачі, вчителі, а також студенти нашого вишу (Прокопенко І.А., Штефан Л.В., Мандрікова М.О., Лутаєва Т.В., Гусенко К.В.).

Дякуємо за можливість наукового й творчого спілкування з однодумцями завідуючій кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої школи доктру пед.наук, професору Світлані Трохимівні Золотухіній і всім членам кафедри, які допомагали організувати й провести конференцію.
Захід відбувся на високому організаційному та науково-практичному рівні, а його тема послугувала плідним підґрунтям для обміну думками із зазначеної проблематики.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.