Конкурс відеороликів «SKOVORODA_SCIENCE»

У стінах Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, з нагоди Всесвітнього дня науки, в імʼя миру та розвитку (World Science Day for Peace and Development) 10 листопада проведено традиційне свято для наукової спільноти закладу освіти – «Ніч «молодої» науки в педагогічному».

За ініціативи в.о. ректора ХНПУ імені Г.С. Сковороди д.пед.н., проф., член-кор. НАНП України Ю.Д. Бойчука та голови ради молодих учених д.п.н., доц., проф. кафедри педагогіки О.І. Башкір у цей день проведено конкурс відеороликів «SKOVORODA_SCIENCE».

У категорії конкурсу «Я – молодий науковець і цим пишаюся» в онлайн-форматі студенти університету взяли участь у науковому челенджі з метою підвищення рівня інформованості про наукову діяльність студентських наукових товариств факультетів.

Високоповажними членами журі завідувачем кафедри педагогіки, д.пед.н., проф. Золотухіною С.Т. (голова журі), головою ради молодих учених, д.пед.н., доц., проф. каф. пед. Башкір О.І., деканом фізико-математичного фак-ту, д.пед.н., проф. Пономарьовою Н.О., координатором з наукової роботи фак-ту дошкільної освіти, к.пед.н., доц., доц. каф. теорії і технологій дошкільної освіти та мистецьких дисциплін Мкртичян О.А., головою спілки студентів та молоді університету Касалапом Д.А. визначено номінантів і переможців.

  • Історичний факультет переміг у номінації «Професійне спрямування наукової роботи»!
  • Природничий факультет переміг у номінації «Гармонія освітньо-наукового середовища»!
  • Факультет мистецтв переміг у номінації «Візуалізація наукових досягнень»!
  • Факультет психології і соціології переміг у номінації «Науковий релакс»!
  • Факультет дошкільної освіти переміг у номінації «Фундаментальність наукової роботи»!
  • Факультет іноземної філології переміг у номінації «Інтеграція студентської науки в міжнародний освітній простір» та посів ІІІ місце в конкурсі!
  • Фізико-математичний факультет переміг у номінації «Змістове розкриття тематики конкурсу» та посів ІІ місце в конкурсі!
  • Український мовно-літературний факультет імені Г.Ф. Квітки-Основ’яненка переміг у номінації «Професійна презентація студентської роботи» та посів І місце в конкурсі!
  • Факультет початкового навчання переміг у номінації «Науковий сторітейлінг наукової роботи» та отримав Гран-прі конкурсу!

Окремою родзинкою заходу «SKOVORODA_SCIENCE» категорії «Я – молодий науковець і цим пишаюся!» стало визначення номінації «Глядацька симпатія», яку учасники та глядачі визначали в онлайн-форматі. Всього проголосувало 1149 осіб. За результатами глядацького голосування найбільше голосів набрали український мовно-літературний факультет імені Г.Ф. Квітки-Основ’яненка та природничий факультет з різницею лише у три голоси, розділивши таким чином навпіл перемогу в номінації.

В ім’я науки, в ім’я миру та розвитку щиро вітаємо переможців, учасників і координаторів з наукової роботи факультетів ХНПУ імені  Г.С. Сковороди!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.