Людина року-2021. Сковородинівський олімп

Святкова атмосфера, неймовірні виступи талановитих виконавців, творчих колективів університету, вишукані вбрання, яскраві посмішки переможців та дипломантів - невідмінні складові традиційного загальноуніверситетського заходу - «Людина року-2021. Сковородинівський Олімп». Цьогорічна церемонія визнання кращих із найкращих відбулася 21 грудня у вишуканій залі Центру науки, культури і мистецтва «Харківський Будинок Вчених». Натхненне і феєричне свято у шляхетному місці зібрало керівників вишу, представників всіх факультетів та підрозділів.

Святковою промовою захід відкрив ректор Юрій Бойчук, який подякував всім викладачам та співробітникам за плідну роботу, привітав сковородинівців із прийдешніми новорічними святами та особисто вручив почесні нагороди переможцям загальноуніверситетського конкурсу «Людина року – 2021. Сковородинівський Олімп».

Тож, на підставі рішень конкурсних комісій факультетів та рішення Вченої ради університету були визначені переможці у наступних номінаціях: «Кращий науковець», «Молодий науковець року», «Громадський діяч», «За відданість справі», «Взірець професійної майстерності», «За щирість до справи», «Тренер року», «За зразкову роботу приймальної комісії», «За сприяння міжнародній діяльності», «Краща кафедра».

Володарями почесного титулу та звання «Людина року – 2021» стали Ірина Гавриш – доктор педагогічних наук, професор кафедри теорії і методики викладання природничо-математичних наук у дошкільній, початковій і спеціальній освіті, факультет початкового навчання та Володимир Фомін – доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри теорії і методики мистецької освіти та вокально-хорової підготовки вчителя, факультет мистецтв.

Вітаємо сковородинівців з високими досягненнями та почесними нагородами! Бажаємо їм міцного здоров’я, творчості і позитиву кожен день, натхнення і невтомності у повсякденній відповідальній роботі на благо рідного вишу!

Яскраве святкове дійство у цей день вражало всіх присутніх неординарною концертною програмою у виконанні талановитих сковородинівців. Розважальну частину заходу очолив найхаризматичніший Святий Миколай країни, драйвовий та завжди заряджений на позитив ведучий, доцент кафедри теорії і технологій дошкільної освіти та

мистецьких дисциплін Микола Шуть.

Після концерту на всіх гостей чекав вишуканий мистецький подарунок від Культурно-мистецького центру університету. Ректор Юрій Бойчук урочисто відкрив персональну виставку живопису «Швидкоплинність» нашої випускниці та художниці університету Наталії Роспутько.

 Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку, що буде діяти до 31 грудня 2021 року у Центрі науки, культури і мистецтва «Харківський Будинок Вчених».

 Більше святкових світлин за посиланням  або за запитом на пошту:press@hnpu.edu.ua

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.