Майстер-класи по розпису за мотивами Великодніх писанок

5 квітня 2019 року студенти художньо-графічного факультету, разом з деканом художньо-графічного факультету Анатолієм Васильовичем Губою, відвідали дитячий садочок «Барвінок» в селищі Лісному та провели майстер-класи з розпису за мотивами Великодніх писанок.

Малеча з радістю створювали прекрасні сувеніри своїми ручками, самі малесенькі малювали орнаменти за мотивами писанок на папері, а середня та старша групи робили мальованки на дерев’яних заготівках. Малюки дізналися багато цікавого про традиції писанкарства в Україні, семантику писанки, значення кольорів в писанкарстві та отримали велике задоволення від роботи. Наші студенти 3 курсу отримали цінний досвід та враження від роботи із маленькими художниками.

Коли усі писанки було створено, Анатолій Васильович нагородив  майбутніх олімпійських чемпіонів медалями за спортивні досягнення!

Ми провели незабутні години з талановитими малюками і переконані у тому, що ці маленькі художники та спортсмени - майбутнє нашої України!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.