Меморандум про співробітництво з громадською організацією «ЕДКЕМП УКРАЇНА»

14 грудня 2021 року було укладено Меморандум про співробітництво ХНПУ імені Г.С. Сковороди та громадської організації «ЕДКЕМП УКРАЇНА». Документ у прямому ефірі підписали ректор Юрій Бойчук та Голова Ради «ЕДКЕМП УКРАЇНА» Олександр Елькін.

 Угоду укладено з метою встановлення партнерських відносин і розвитку довгострокового, ефективного та взаємовигідного співробітництва, спрямованого на реалізацію проєктів в освітньо-виховній сфері.

Напрями рівноправного співробітництва будуть включати:

  •  навчання представників/-иць педагогічного колективу для реалізації статутних завдань та спільної мети;
  •  надання консультативної підтримки членам/-киням педагогічного колективу;
  •  надання за запитом інформаційної та консультативної підтримки батькам та громадськості;
  •  організація і проведення спільних регіональних і всеукраїнських заходів та ін.

 

Довідково

Громадська організація «ЕдКемп Україна» офіційно створена у 2015 році. Високопрофесійна команда давно співпрацює разом і реалізувала багато регіональних, всеукраїнських та міжнародних проєктів.

Місія організації – розбудова і підтримка спільнот відповідального вчительства.

Серед головних завдань організації - професійний розвиток шкільних педагогів, підвищення статусу вчительської професії та загалом реформування системи освіти України. Сьогодні EdСamp Ukraine є найбільшим освітянським рухом у країні, до якого приєдналися понад 34 000 освітян з усіх областей України, великих і малих населених пунктів.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.