Міс і Містер ХНПУ

14 лютого у нашому університеті відбулось найочікуваніше свято краси, мужності і таланту- «Міс і Містер ХНПУ- 2020»!
13 неймовірних учасниць вражали своєю жіночністю, красою та грацією, 13 мужніх хлопців полонили серця всіх присутніх харизмою і талантами.
Учасники дивували співом і танцями, пластикою, демонстрували своє почуття гумору, таланти у творчому конкурсі та дефіле. Понад 2 години святкового дійства всі присутні відірвались від землі, адже тема цьогорічного конкурсу - «Космічна любов».
Відверті, щирі, дуже талановиті та впевнені у собі конкурсанти проявили неабияку згуртованість, креативність і жагу до перемоги. Завдяки їх нестримній енергії та пристрасті на заході панувала драйвова атмосфера. Перед журі конкурсу став важкий вибір, адже всі учасники були гідні перемоги.

Бурхливими оплесками публіка зустріла ректора університету, акад. Прокопенка Івана Федоровича, який звернувся з привітальним словом до всіх присутніх та особисто нагородив всіх учасників конкурсу. Особливі подарунки отримали студенти від члена журі, нашого партнера, засновника платформи «NetWork» Іллі Шелеменцева (@Ilia Shelemencev).
Отже, переможцями конкурсу та володарями титулів «Міс та Містер ХНПУ-2020» стали: Анастасія Долженко ( факультет іноземної філології) та Євген Шишков (Український мовно-літературний факультет імені Г.Ф. Квітки-Основ'яненко).

Дякуємо організаторам конкурсу, які зробили все, аби захід пройшов на високому професійному рівні!
Особлива подяка нашому другу і квітковому партнеру Ользі Цвітковій (@Ольга Цветкова) за надані декоративні зростові квіти неймовірної краси та за допомогу в облаштуванні святкової фотозони.

Вітаємо наших переможців та всіх учасників зі святом! З нетерпінням чекаємо наступного конкурсу!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.