Міжвузівська студентська науково-практична конференція "Сучасні тенденції в дослідженнях молодих науковців"

15 травня 2018 року  у Харківському національному педагогічному університеті імені Г.С.Сковороди, на базі кафедри англійської мови пройшла міжвузівська студентська науково-практична конференція "Сучасні тенденції в дослідженнях молодих науковців" . Цей захід зібрав студентів, молодих фахівців у різних сферах буття, що вільно володіють англійською мовою та гідно представили свої винаходи та вищі наукові заклади на конференції. 

Відкрив конференцію вступним привітальним словом ректор ХНПУ імені Г.С.Сковороди , академік НАПН України, доктор педагогічних наук, професор Іван Федорович Прокопенко. 

Дослідники-початківці, які подали понад 60 статей і представили різні ВНЗ Харкова, мали змогу попрацювати у двох секціях, а саме Соціально-економічні проблеми сучасності. Знакові події світової історії та Актуальні питання педагогіки та психології. 

Маю надію, що конференція стала вагомим внеском у розвиток пріоритетної для України галузі освіти та підвищення якості вищої школи. Висловлюю щиру подяку організаторам та учасникам конференції за надану можливість збагатитися новими знаннями у сфері сучасних тенденцій в дослідженнях молодих науковців.

зав.каф.англ.мови, д.п.н., професор Щебликіна Т.А.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.