Настановча конференція з науково-педагогічної практики за освітньою програмою 025 Музичне мистецтво

25 квітня 2022 року на факультеті мистецтв кафедрою музично-інструментальної підготовки вчителя проведено настановчу конференцію з науково-педагогічної практики за освітньою програмою 025 Музичне мистецтво (фортепіано) для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти 1-го року навчання 5МВ групи (заочна форма).

В обговоренні індивідуального плану роботи, мети та основних завдань науково-педагогічної практики, списку та оформлення звітньої документації взяли участь: завідувач відділу практик ХНПУ імені Г.С. Сковороди Кабанська Г.А., завіддувач кафедри музично-інструментальної підготовки вчителя, гарант ОП 025 Музичне мистецтво (фортепіано) д.п.н., професор Матвєєва О.О., керівник з психолого-педагогічних дисциплін д.п.н., доцент, професор кафедри освітології та інноваційної педагогіки Пісоцька М.Е., керівник практики від факультету і фаху д-р філософії, доцент кафедри музично-інструментальної підготовки вчителя Жуков В.П, здобувачі-практиканти.

Керівники дали напутнє слово магістрантам, в якому побажали плідної та результативної роботи, з урахуванням поновленого освітнього процесу, в умовах воєнного стану в Україні.

Ми українці! Ми сковородинівці!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.