Неоголошена війна

23 лютого 2018 року волонтерський загін «Злагода» завітав на відкриття постійно діючої виставки «Неоголошена війна – солдатські фотографії» (автор ідеї – Ольга Нотик).

Фотопроект створив журналіст Юрій Ворошилов (випускник ХНПУ імені Г.С. Сковороди) спільно з колишніми бійцями 92-ої окремої механізованої бригади, які зараз об’єдналися в громадську організацію «Я є Народ» за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та Харківського обласного центру молоді.

В рамках фотопроекту відбулися зустрічі з учасниками бойових дій. Гості виставки почули невигадані історії тяжких боїв 92-ої ОМБ в зоні АТО, про мужні вчинки і героїчні подвиги наших земляків з початку неоголошеної війни. Студенти-волонтери нашого університету дізналися історію волонтерського руху на Харківщині, поспілкувалися з бійцями, які захищають нас на Сході і подякувати їм за це.

Активісти волонтерського загону «Злагода», разом з волонтерською організацією «Ставай поруч», допомогли плести маскувальні сітки для захисників України.

Експозиція працюватиме на 3-му поверсі готелю «Експрес» Південного вокзалу де кожен бажаючий може відчути незламний дух українського воїна і вшанувати пам’ять загиблих.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.