Онлайн зустріч адміністрації ХНПУ імені Г.С. Сковороди та Освітнього Центру «Сі Пей»

25.04.2020 відбулася онлайн зустріч адміністрації ХНПУ імені Г.С. Сковороди та Освітнього Центру «Сі Пей» (м. Ханьчжоу, пров. Чжецзян, КНР). За дорученням Ректора ХНПУ імені Г.С. Сковороди від Університету у зустрічі приймали участь проф. Н.Якушко (проректор з навчально-наукової роботи) та проф. Л.Калашник (завідувач ЦМСМО). З китайської сторони на зустрічі були присутні пан Мао Іфей (голова Освітнього Центру «Сі Пей»),  пан Чжан Гобін (заступник директора Китайсько-українського міжнародного центру культури та обміну пров. Чжецзян), пан Лу Гань (ректор Центрального Професийного колежду м.Дун’ян https://en.wikipedia.org/wiki/Dongyang), пан Чень Цян (проректор Центрального Професийного колежду м.Дун’ян) та інші. На зустрічі було представлено ХНПУ імені Г.С.Сковороди як центр підготовки та підвищення кваліфікації педагогічних прцівників сфери економіки, молодшої школи, дошкільної освіти, туризму (у ракурсі іноземних мов та міжкультурної комунікації), управління освітніми закладами тощо. Освітній Центр «Сі Пей», з яким у ХНПУ імені Г.С.Сковороди встановлено партнерські відносини, планує направити перші групи (як студентів на довгострокові освітні програми, так і вчителів на которкострокові) вже у 2020-2021 навчальному році.

пан Мао Іфей висловив сподівання, що карантинні заходи, які вживаються Україною та керівництвом ХНПУ імені Г.С. Сковороди, будуть успішними та дозволять вчасно розпочати новий навчальний рік. 
 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.