Підписання договору про співпрацю з Управлінням Державної служби якості освіти у Харківській області

3 березня 2021 року ректор Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди Юрій Бойчук та начальниця Управління Державної служби якості освіти у Харківській області (Управління Державної служби якості освіти у Харківській області) Вольянська Світлана Євгенівна підписали договір про співпрацю.
Договір підписано з метою об’єднання зусиль для реалізації державної політики у сфері освіти, зокрема з питань забезпечення якості освіти та освітньої діяльності.
Підписання відбулося за участі проректорів ХНПУ імені Г.С. Сковороди. У межах реалізації договору передбачено проведення спільних тематичних заходів (конференції, семінари, круглі столи) з питань функціонування системи забезпечення якості освіти, у тому числі розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти, запровадження інституційного аудиту закладів дошкільної та загальної середньої освіти, сертифікації педагогічних працівників.
Окремим важливим пунктом у співпраці є організація роботи творчих груп науково-педагогічних і педагогічних працівників з питань модернізації освітніх та управлінських процесів закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.
Співпраця між Університетом та Управлінням Державної служби якості освіти у Харківській області - це конструктивне партнерство і консолідація зусиль, спрямованих на створення належного рівня якості освіти та якості освітньої діяльності у Харківській області.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.