Підписання угоди з Німецьким культурним центром Goethe-Institut

Цього тижня відбулася знакова подія – підписання угоди між Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С. Сковороди та Німецьким культурним центром Goethe-Institut при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні.

В онлайн-форматі відповідну угоду про співпрацю підписав ректор Юрій Бойчук із док. Катаріною Бук - заступником директора, керівником мовного відділу Goethe-Institut в Україні.

Сковородинівський університет вже багато років плідно співпрацює з Goethe-Institut в Україні, зокрема, у галузі філософії, соціології, культури та німецької мови. Підписання договору ознаменовує новий етап співпраці у сфері методики навчання мови, відкриває нові можливості для здобувачів вищої освти та педагогів нашого вишу.

N.B. Goethe-Institut – це культурний інститут Федеративної Республіки Німеччина, який діє в усьому світі. Заклад сприяє вивченню німецької мови за кордоном і підтримці міжнародної культурної співпраці.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.