Підписано договір про співробітництво з Харківським національним університетом мистецтв імені І.П. Котляревського

03 грудня 2021 року між Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С. Сковороди в особі ректора Юрія Бойчука та Харківським національним університетом мистецтв імені І.П. Котляревського в особі ректора Наталії Говорухіної підписано договір про співробітництво в освітній, культурній та науковій сферах.

У церемонії підписання документа також взяли участь проректор з наукової, інноваційної і міжнародної діяльності ХНПУ імені Г.С. Сковороди Світлана Бережна та проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків ХНУМ імені І.П. Котляревського Олександр Прийменко.

У межах дії Договору передбачається обмін досвідом, методиками викладання окремих дисциплін, сприяння у створенні спільних освітніх програм, курсів, проведення науково-творчих, науково-методичних конференцій, семінарів, круглих столів та інших заходів за участю професорсько-викладацького складу і здобувачів вищої освіти обох вишів.

Підписання значущого документу для університетів засвідчує факт продовження та розширення плідної співпраці у навчально-виховній, науково-методичній роботі, взаємну зацікавленість у спільному розвитку освітнього, культурного, наукового й інноваційного потенціалу студентської молоді та представників наукової спільноти, розвитку культурно-мистецького життя, зміцнення зв’язків між університетами.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.