Підтримка зворотного зв’язку зі здобувачами ХНПУ імені Г.С.Сковороди онлайн-конференція на тему «Дистанційне навчання»

З метою налагодження плідного взаємозв’язку між здобувачами вищої освіти та адміністрацією ХНПУ імені Г.С.Сковороди 29 жовтня 2020 року проректором з навчально-наукової роботи Н. Якушко, проректором з інноваційної діяльності та перспективного розвитку С. Зубом, директором центру ліцензування, акредитації і контролю якості освіти І. Єсьман та представниками студентського самоврядуванням була організована інформаційна онлайн-конференція «Дистанційне навчання» на платформі ZOOM.

На онлайн-конференції були розглянуті питання: особливості організації дистанційного навчання, моніторинг освітніх програм, удосконалення процедури обрання здобувачами дисциплін з циклу вільного вибору.

Під час карантину освітній процес та науково-педагогічна діяльність ХНПУ імені Г.С.Сковороди тривають, хоча й здійснюються в режимі віддаленого доступу. Адміністрація університету постійно перебуває у діалозі зі здобувачами вищої освіти та активно шукає нові шляхі підтримки зворотного зв’язку із ними.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.