Продовжуємо онлайн-марафон Днів відкритих дверей та онлайн-консультацій

4 травня 2022 рокуу Сковородинівському університеті відбувся черговий День відкритих дверей у дистанційному форматі. Спікеркою та модераторкою профорієнтаційного заходу стала відповідальний секретар приймальної комісії Тетяна Гуцан. Тетяна Григорівна ознайомила присутніх з оновленою інформацією щодо Вступної кампанії-2022, а також відповіла на численні запитання, що надійшли від абітурієнтів під час прямої трансляції в чаті Google Meet.

Під час відеозустрічі абітурієнти отримали консультації та цінні поради на тему: «Як написати мотиваційний лист?» від завідувачки кафедри теорії і методики викладання філологічних дисциплін у дошкільній, початковій і спеціальній освіті, докт. пед. наук, доц. Лідії Ткаченко. 

Доц. кафедри здоров'я людини, реабілітології і спеціальної психології Вікторія Коваленко розповіла вступникам про навчання на спеціальності 016 «Спеціальна освіта». Вікторія Євгенівна ознайомила вступників із особливостями навчального процесу та перевагами навчання на зазначеній спеціальності саме у Сковородинівському університеті. Також спікерка окреслила актуальність та перспективи майбутнього працевлаштування наших випускників.

Продовжила знайомство з факультетом природничої, здоров’язбережувальної, спеціальної освіти студентка Вікторія Яценко. Спікерка виступила з презентацією, за допомогою якої наглядно розповіла історію кафедри хімії, також ознайомила з кадровим складом та навчальними лабораторіями кафедри, продемонструвавши, що навчальний процес і наукові дослідження в ХНПУ імені Г.С. Сковороди проводяться на найвищому рівні. Також здобувачка вищої освіти розповіла про цікаве і насичене життя студентів-сковородинівців не лише на заняттях, а й у вільний час.

Запрошуємо абітурієнтів на безкоштовні онлайнові консультації з підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ) та написання мотиваційного листа! Обіцяємо, ви отримаєте багато корисної інформації! 

N.B. Розклад днів відкритих дверей та активні посилання на онлайн-консультаціі будуть публікуватися на сторінках наших соцмереж та на сторінці сайту Приймальної комісії вишу.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.