Продовжуємо онлайн-марафон Днів відкритих дверей та онлайн-консультацій

25 травня 2022 року у Сковородинівському університеті відбувся черговий День відкритих дверей для майбутніх магістрів. Спікеркою та модераторкою профорієнтаційного заходу стала відповідальний секретар приймальної комісії Тетяна Гуцан. Тетяна Григорівна ознайомила присутніх з оновленою інформацією щодо Вступної кампанії-2022 до магістратури, а також відповіла на численні запитання, що надійшли від учасників зустрічі під час прямої трансляції в чаті Google Meet.

Завідувача кафедри освітології та інноваційної педагогіки Анна Боярська-Хоменко продемонструвала присутнім змістовну презентацію та ознайомила майбутніх магістрів з освітньою програмою 011 - «Освітні, педагогічні науки».

З презентацією освітньої програми 053 - «Психологія» виступила доц. кафедри практичної психології Тетяна Єльчанінова.

Під час онлайн-зібрання спікери надали змістовні відповіді на запитання від майбутніх вступників. Більш детальну інформацію щодо вступу на певну освітню програму абітурієнти отримали на факультетських конференціях. Вони мали можливість поставити запитання безпосередньо деканам і викладачам випускових кафедр.

 Оскільки Вступ 2022 містить багато нововведень, наступного тижня також відбудеться День відкритих дверей та онлайн-консультації для майбутніх вступників.

 N.B. З розкладом наступних зустрічей та онлайнових консультацій з підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ) та написання мотиваційного листа можна ознайомитися на сторінці приймальної комісії . Слідкуйте за нашими оновленнями!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.