Проєкт для підлітків "Добро починається з тебе"

Співробітниця Науково-методичного тренінгового центру соціального і професійного розвитку людини, аспірантка ХНПУ імені Г.С. Сковороди Маріна Штефан приймає участь у ЦІЛЬОВIЙ ПРОГРАМI "ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ МІСТА ХАРКОВА" з проєктом для підлітків "Добро починається з тебе".
Код проєкту №17
Підтримайте проєкт своїм голосом! Віддати свій голос ви зможете, як онлайн, так і оффлайн за допомогою:

  • «Порталу Харків’янина» через додаток «Мій Харків»: https://portal.city.kharkov.ua/initiatives/1930
  • через чат-бот у Viber та Telegram тільки для клієнтів ПриватБанку: @VoteForCityBot
  • за допомогою терміналів ПриватБанку: натискаєте розділ «Голосувати за проєкти міста», даєте дозвіл на використання персональних даних та обираєте проєкти. Тільки для клієнтів банку;
  • у ЦНАПах міста та Будинку нерухомості: для цього вам потрібно мати з собою паспорт, ідентифікаційний код або скористатися додатком «Дія» на вашому смартфоні.

P.S.  Мета проєкту: Започаткувати серед підлітків Life Haki, які спрямовані на формування соціально значущих "гнучких навичок", через рефлексію, співчуття, співпереживання; навчити громадської свідомої активності шляхом поширення у соціальних мережах інформаційних плакатів, відео для підлітків, акцентувати увагу щодо цінності життя, започаткувати флеш-месседж серед підлітків #GoodThingsKharkiv

 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.