Привітання ректора Юрія Бойчука з Днем науки - 2022

Дорогі сковородинівці! Щиро вітаю вас із Днем науки в Україні!

Сьогодні, як і щороку у третю суботу травня, ми відзначаємо особливу для нас дату — День науки. На жаль, цього року наше професійне свято ми вимушені відзначати в умовах повномасштабної війни з російським агресором.

У найскладніший для країни час ви не здалися, а проявили неймовірний патріотизм, професіоналізм і згуртованість. Щодня ви продовжуєте тримати власний освітній, науковий, громадянський фронт! Попри непрості умови і виклики сьогодення, ви є справжніми сіячами на ниві суспільного буття, які творять нове, вирощують зерна мудрості, добра, людяності.

Бажаю вам міцного здоров’я, великої наснаги, значних творчих здобутків і нових відкриттів, новацій та звершень під мирним небом України!

Наша спільна наукова діяльність — запорука успішного майбутнього рідної України! Зі святом!

З повагою, ректор Юрій БОЙЧУК

Привітання із Днем науки в Україні:

N.B. День науки в Україні відзначається щороку у третю суботу травня. Професійне свято працівників науки встановлено Указом президента у 1997 році на підтримку ініціативи відомих науковців, наукових установ та професійних спілок України.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.