Привітання ректора з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим

Дорогі студенти, шановні колеги та друзі!

Вітаю вас з прийдешнім 2021 роком та Різдвом Христовим! 

Відходить у історію такий нелегкий для кожного з нас 2020 рік. Рік, що змінив світ, був насичений викликами, важливими рішеннями та напруженою працею. Незважаючи на титанічні випробування сьогодення, ми згуртувалися. Єдність і професіоналізм зробили нас ще сильнішими! 

Дякую нашим студентам та викладачам за те, що ефективно адаптувалися до навчання та роботи у новому онлайн-середовищі. Ви у черговий раз продемонстрували високий професіоналізм, почуття відповідальності і відданості своїй справі, забезпечивши ефективне функціонування сковородинівського університету.

Щиро сподіваюся, що наступного року у вашому житті буде менше складних випробувань та викликів, а більше щасливих подій. Нехай з останніми годинами старого року вас покинуть турботи та негаразди, а Новий рік був щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги!

Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, злагоди, миру та віри. Віри в те, що, незважаючи ні на які перепони, будь-яка справа, якщо вона робиться з добрими помислами та від щирого серця, буде успішною. 

З новим щасливим роком!

Щиро - Юрій Бойчук

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.