Щорічна акції «Мистецтво об’єднує молодь»

17 вересня студенти та викладачі Сковородинівського університету, разом з ректором Юрієм Бойчуком, долучилися до щорічної акції «Мистецтво об’єднує молодь», яка проводиться за ініціативи Харківського університетського консорціуму, Ради ректорів закладів вищої освіти Харківської області та за підтримки Харківської обласної державної адміністрації вже шостий рік поспіль.

Під час святкового дійства гості традиційного міжуніверситетського заходу мали можливість насолодитися талановитим виконанням класичних композицій молодіжного симфонічного оркестру «Слобожанський», виступами солістів Харківського національного академічного театру опери та балету імені М. Лисенка «СХІД OPERA», випускників та студентів-лауреатів Міжнародних конкурсів та фестивалів різних вишів Харкова.

Мистецька акція «Мистецтво об’єднує молодь» була започаткована у 2015 році.

ЇЇ мета - долучення до високого мистецтва студентської молоді Харківщини, а також засвідчення того, що Харківська область є одним із провідних культурних центрів Європи.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.