Сковородинівський університет продовжує Онлайн-марафон Днів відкритих дверей та онлайн-консультацій!

01 червня 2022 року відбувся черговий день відкритих дверей для майбутніх бакалаврів та майбутніх магістрів. Спікеркою та модераторкою профорієнтаційного заходу традиційно стала відповідальний секретар приймальної комісії Тетяна Гуцан.

Тетяна Григорівна детально розглянула питання важливих змін в правилах прийому, які пов’язані з воєнним станом в Україні, ознайомила присутніх із особливостями та нововведеннями цьогорічної вступної кампанії, а також відповіла на численні запитання, що надходили від абітурієнтів під час прямої трансляції в чаті Google Meet. Під час демонстрації презентації щодо вступу до ХНПУ імені Г.С. Сковороди охоплювались питання вступу до бакалаврату на основі повної середньої освіти та кваліфікації молодшого спеціаліста. Були надані конкретні консультації щодо етапів вступної компанії до магістратури, їх послідовності, строків проведення окремих етапів та, відповідно, кроків вступників.

Абітурієнти ставили численні запитання щодо вартості навчання та термінів навчання, про складову творчих конкурсів, уточнювали незрозумілі їм питання етапів вступної кампанії, змісту національного мультикомплексного тесту та магістерського комплексоного тесту. Крім того, учасники онлайн-заходу змогли розібратися із алгоритмом реєстрації електронного кабінету та отримати відповіді на всі хвилюючі їх запитання.

По завершенню зустрічі представники Сковородинівського вишу висловили надію, що подібні щотижневі онлайн-консультації допоможуть учасникам зробити вирішальний крок до професійної визначеності, і вони невдовзі стануть студентами Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди.

N.B. Розклад днів відкритих дверей та активні посилання на онлайн-консультації будуть публікуватися на сторінках наших соцмереж та на сторінці сайту Приймальної комісії вишу.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.