Урочистий випуск магістрів

28 січня у Сковородинівському університеті одночасно і радісний, і сумний день, адже сьогодні в актовій залі відбувся урочистий випуск магістрів. У цьому році успішно здобули кваліфікаційний рівень магістра майже 800 сковородинівців.

 Повний фотозвіт можна переглянути за посиланням

Традиційно, відкриваючи урочисту частину, усіх присутніх у залі привітав випускник ХНПУ імені Г.С. Сковороди 1993 року, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України, ректор університету Юрій Бойчук.

«Сьогодні знакова подія для нашого університету, для нашого міста Харкова, для всієї нашої держави. Наш славетний університет в черговий раз здійснює випуск нової генерації вчителів, нової генерації фахівців, які будуть збагачувати, розбудовувати нашу державу.

Мені хочеться подякувати за те, що ви обрали місцем свого навчання саме наш університет: продовжили навчання після бакалаврату або прийшли з інших закладів вищої освіти. Саме Сковородинівський університет став для вас тим місцем, де ви здобули повну вищу освіту.

Дякую вам за те, що ви збагатили наш університет своїм власним досвідом, своєю творчістю. Ім’я кожного випускника залишить величезний слід в історії нашої рідної Alma Mater», - зауважив ректор.

Натхненні слова та настанови на адресу магістрів прозвучали від викладачів та колишніх випускників університету.

Надалі за багаторічною університетською традицією кращі представники нового покоління магістрів ХНПУ імені Г.С. Сковороди отримали відзнаки за номінаціями:

«Відмінник навчання»;

«Лідер студентського життя»;

«Інтелектуал»;

«Громадський діяч року»;

«Творча особистість»;

«Кращий медійник»;

«Олімпійські надії».

На підставі рішення Вченої ради університету за сумлінне ставлення до навчання, оволодіння педагогічною майстерністю, участь у науково-дослідній роботі, активну громадську діяльність протягом усіх років навчання в університеті загальноуніверситетською «Премією імені Г.С. Сковороди», із врученням пам’ятної медалі та посвідчення, були нагороджені 10 випускників.

Феєричною і неординарною концертною програмою всіх присутніх вражали талановиті студенти та творчі колективи університету. Глядачі мали змогу насолодитися унікальними концертними номерами та постановками, які дивували своєю експресією та творчим подихом новизни.

Вітаємо наших випускників із успішним закінченням рідного університету!

Кожен із вас зараз проживає, без перебільшення, один із найважливіших, найемоційніших періодів життя. Досвід, здобутий під час навчання в університеті, - безцінний, він з вами - назавжди. Спогади про проведені роки в Alma Mater займуть особливе місце у пам'яті кожного з вас.

Тож нехай дорога вашого життя буде цікавою, сповненою захоплюючих пригод, неймовірних відкриттів і неперевершених звершень!

Натхнення вам, наполегливості, професійних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Зі святом!

 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.