Відвідини навчально-спортивного табору «Гайдари» керівництвом

12 серпня 2022 року ректор університету Юрій БОЙЧУК та проректорка з адміністративно-господарської роботи Тетяна ЧЕРНІК провели аудит одного зі структурних підрозділів Університету - навчально-спортивного табору «Гайдари». Табір, враховуючи військовий стан, працює не в звичайному режимі, але все прибрано, сторожі на місці, начальник табору на місці, табір готовий приймати студентів і викладачів.

"Уклінно дякую колективу навчально-спортивного табору "Гайдари" за утримання його в належному стані, турботу про збереження майна, підтримання готовності в будь-який час прийняти студентів на практику. 
Ще раз пропонуємо всім бажаючим співробітникам з родинами приїхати на відпочинок. Там тихо, спокійно, без вибухів, є всі належні побутові умови. І все на безоплатній основі. Лише самостійна організація харчування. Є електроплити і пічка на дровах. У селі Гайдари працює магазин, місцеві жителі продають овочі і молочні продукти."

Юрій БОЙЧУК

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.