Всеукраїнський семінар-практикум із впровадження модельної навчальної програми для вчителів фізичної культури пілотних шкіл реформи "Нова українська школа". 27.11.2021р.

У Сковородинівському університеті продовжує роботу Всеукраїнський семінар-практикум із впровадження модельної навчальної програми для вчителів фізичної культури пілотних шкіл реформи "Нова українська школа".
27 листопада на учасників заходу чекали численні майстер-класи у спортивній залі університету та професійний тренінг від начальника відділу науково-методичного забезпечення підвищення якості освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Галини Коломоєць та заступника Голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН Андрія Боляка.
На початку теоретико-методичної частини програми семінару всі присутні мали можливість поспілкуватися з організаторами заходу та поставити запитання заступнику Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артуру Селецькому.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.