Випуск бакалаврів 2021

Знаменна подія у Сковородинівському університеті - урочистий випуск бакалаврів 2021 року.

25 червня урочиста церемонія розпочалася із вітального слова ректора Юрія Бойчука, який привітав бакалаврів з однієї із найважливіших подій у їх житті та побажав їм реалізації планів і задумів, впевненості у власних силах, а також закликав продовжувати навчання протягом всього життя, ніколи не зупинятися на досягнутому. Після чого ректор запросив випускників до магістратури Сковородинівського університету.

Також побажати випускникам щасливої долі завітали на захід високоповажні гості: проф., дійсний член Національної академії педагогічних наук України, політичний діяч Георгій Філіпчук, директор департаменту освіти і науки Львівської обдасної державної адміністрації Олег Паска, ректор Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка Юрій Лянной.

Теплі напутні слова прозвучали від переможців у номінації «Людина року-2020» декана факультету фізичного виховання і спорту Віталія Коробейніка та декана природничого факультету Тетяни Маркіної.

З щирими побажаннями до випускників звернулася голова первинної профспілкової організації нашого університету Світлана Білецька.

Багато сьогоднішніх випускників брали активну участь у науково-дослідній роботі, культурному, громадському житті університету, розбудові студентського самоврядування, досягли значних успіхів у спорті. Кращі серед них були нагороджені академічними відзнаками у 5 номінаціях: «Громадський діяч», «Інтелектуал», «Олімпійські надії», «Творча особистість», «Лідер студентського життя».

Яскравою і неординарною концертною програмою вражали всіх присутніх талановиті творчі колективи університету. Глядачі змогли насолодитися унікальними концертними номерами та постановками, які вражали своєю експресією та творчим подихом новизни.

Вітаємо випускників- бакалаврів! Зичимо вам бути щасливими, адже лише щаслива людина здатна змінити на краще не лише своє життя, а й життя інших людей.

Бажаємо вам бути сильними і цілеспрямованими, подолати всі перешкоди на шляху до успіху та досягти найвищих вершин у житті!

Зі святом!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.