Виставка ретро транспорту в Харкові

26 травня 2019 року студенти iсторичного факультету ХНПУ iменi Г.С. Сковороди, участники клубу технiчноi iсторii "Шерман" взяли участь у виставцi автомобiльного ретро, яка була органiзована ТК "СамоходЪ" на площi Свободи в Харкові.

Пiд час виставки студенти оглянули експозицiю транспортних засобiв ХХ ст., та поспiлкувались з вiдомими в краiнi колекцioнерами та реставраторами ретро технiки, А також, пicля наочного спостереження машин, відзначили для себе особливості автодизайну різних краiн та епох. Ще вони прослiдкували еволюцiю ДВЗ, що встановлювались на автомобілі протягом минулого столiття.

Треба зазначити, що виставка викликала великий iнтерес харкiв ян та гостей мiста, що завiтали на площу, та оглядали eкспонати технічного ретро.

Дякуємо студентам за активну участь у заходi, та харкiвським і киiвським реставраторам - за цiкавi розповiдi про автомобілі, що творили історію.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.