З Днем науки!

Шановні викладачі, докторанти, аспіранти та студенти!

изображение.png16 травня вся Україна святкує професійне свято – День науки! Щиро вітаю зі святом людей, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості.

Наукова діяльність була й залишається підґрунтям якісної підготовки висококваліфікованих педагогів, розв’язання актуальних завдань педагогічної теорії та практики, ідентифікації і визнання ХНПУ імені Г.С. Сковороди наукової спільнотою на теренах нашої країни та далеко за її межами.

Наука по праву вважається одним з найпотужніших інструментів пізнання та зміни світу. Наукова думка формує соціокультурне середовище, дає відповіді на безліч суспільно важливих питань, стає способом вирішення соціальних проблем, підсилює потенціал суспільного розвитку.

Відрадно, що значний внесок у розвиток наукової думки зробили видатні дослідники – представники наукових шкіл нашого Університету, а нинішнє покоління науковців-сковородинівців продовжує чудові традиції своїх Учителів.

Щиро бажаю, щоб кожен день був сповнений креативних та унікальних ідей, корисних і великих відкриттів, цікавих й гідних досягнень! Нових Вам творчих пошуків та здобутків, невичерпної енергії, наснаги, вагомих успіхів та перемог на нелегкому, але надзвичайно цікавому шляху!

Вітаючи зі святом усіх викладачів, молодих науковців і студентів – майбутніх учителів, бажаю, щоб висоти Науки завжди підкорялися вам! Зичу кожному з Вас міцного здоровʼя, родинного затишку та добробуту, сил і наснаги, професійної інтуїції і росту, нових здобутків на славу нашого Університету, Науки та України!

Проректор з наукової роботи,
Бойчук Юрій Дмитрович.

 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.