Засідання Виконавчої ради (Ради з якості) від 15 листопада 2021 року

15 листопада відбулося чергове засідання Виконавчої ради (Ради з якості) під головуванням ректора університету Юрія Бойчука. Зустріч пройшла в офлайн-форматі за участі проректорів, деканів факультетів та керівників структурних підрозділів.

На початку зустрічі відбувся каскад нагороджень - приємних і заслужених. Очільник вишу Юрій Бойчук особисто провів церемонію нагородження сковородинівців з особистими досягненнями та з нагоди ювілею.

За високий професіоналізм і сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підвищення якості освіти та з нагоди ювілею найвищу відзнаку університету «Медаль Григорія Сковороди» отримали начальник редакційно-видавничого відділу Олена Шаповалова та старший викладач кафедри ботаніки Наталія Потапенко.

Високу нагороду за перемогу у конкурсі освітніх технологій-2020, проведену редакцією науково-методичного журналу «Учитель початкової школи» отримали професори кафедри інформатики Віра Андрієвська та Надія Оліфіренко.

Подяку Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України отримали проф. кафедри освітології та інноваційної педагогіки Вікторія Ворожбіт-Горбатюк та доц. Тетяна Твердохліб.

За вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки та з нагоди ювілею грамотою Сковородинівського університету був нагороджений старший викладач кафедри ботаніки Юрій Бенгус.

Почесну нагороду від Департаменту науки та освіти ХОДА за вагомий особистий внесок у розвиток науки та освіти на Харківщині отримали:

- проф. кафедри історії України Олена Богдашина;
- доц. кафедри всесвітньої історії Лариса Ямпольська;
- проф. кафедри української літератури та журналістики імені проф. Л. Ушкалова Наталія Левченко;
- завідувачка кафедри зарубіжної літератури та слов’янських мов Світлана Криворучко;
- завідувачка кафедри теорії і практики англійської мови Ілона Костікова;
- в.о. завідувача кафедри цивільно-правових дисциплін і трудового права імені проф. О. Процевського Олена Коваленко;
- професор кафедри психології Карина Фоменко;
- доцент кафедри цивільно-правових дисциплін і трудового права імені проф. О. Процевського Денис Новіков.

За вагомий внесок у розвиток науково-дослідної діяльності в університеті та з нагоди Всесвітнього Дня науки заради миру та розвитку почесні грамоти університету отримали:

- голова Ради молодих учених університету Ольга Башкір;
- завідувачка кафедри освітології та інноваційної педагогіки Анна Боярська-Хоменко;
- завідувачка кафедри математики Оксана Жерновникова;
- завідувач кафедри фізики Віталій Масич;
- доцент кафедри англійської філології Ганна Крапівнік;
- аспірант спеціальності 035 «Філологія» Ярослав Скидан;
- аспірантка спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки» Ірина Єсикова;
- аспірантка спеціальності 015 «Професійна освіта» Дар’я Ільїна;
- аспірантка спеціальності 081 «Право» Анна Гелашвілі;
- голова студентського наукового товариства ХНПУ імені Г.С. Сковороди Катерина Мікітренко;
- голова студентського наукового товариства фізико-математичного факультету Олена Бабак;
- голова студентського наукового товариства історичного факультету Юлія Матей;
- голова студентського наукового товариства факультету психології і соціології Марія Сиротюк.

Приємною новиною стало нагородження декана факультету фізичного виховання і спорту Віталія Коробейніка почесною грамотою Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України. Нагороду особисто вручили представниці Харківського обласного відділення (філії) КФВС МОН Олена Кривенцова та Наталя Лук‘янченко.

Основними питаннями, винесеними на розгляд членів ради були:

1. Про організацію та здійснення самоаналізу освітньо-наукової програми «Історія та археологія» (Олена Богдашина, Тетяна Грановська, Ірина Разуменко);
2. Про організацію та здійснення самоаналізу освітньо-наукової програми «Право» (Олена Коваленко, Тетяна Грановська, Роман Шабанов, Ірина Разуменко);
3. Про організацію співпраці з випускниками зі спеціальності 073 «Менеджмент» як чинник підвищення якості освітньої програми (Раїса Чорновол-Ткаченко);
4. Про зміст методичної підготовки здобувачів вищої освіти факультету фізичного виховання і спорту (Віталій Коробейнік).

 Наступне засідання виконавчої ради відбудеться 22 листопада 2021 року о 10:00.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.