Засідання Виконавчої ради від 05.09.2022 р.

У понеділок, 5 вересня, відбулося чергове засідання Виконавчої ради університету. Зустріч пройшла у змішаному форматі, за участі проректорів, деканів факультетів та керівників структурних підрозділів вишу.

На початку зібрання ректор Юрій Бойчук звернув особливу увагу присутніх на Наказ N 97 ОД від 25 серпня 2022 року «Про застосування державної мови в університеті». Юрій Дмитрович просив всіх членів колективу університету уважно ознайомитися з Наказом (на сайті вишу) та чітко його дотримуватися.

Говорячи про плани на майбутнє, ректор повідомив, що незабаром наш університет стане центром проведення сертифікації учителів початкових класів.

На засіданні Виконавчої ради були розглянуті важливі питання життєзабезпечення діяльності університету та налагодження його інфраструктури.

Проректорка з адміністративно-господарської роботи Тетяна Чернік розповіла про старт поселення студентів старших курсів до гуртожитків та детально описала алгоритм дій при онлайн-поселенні до гуртожитків N3 та N4. Тетяна Валентинівна повідомила, що з огляду на безпекові обставини, поселення до гуртожитку N5 поки що не планується.

Про виховні заходи в університеті та підготовку до онлайн-посвяти першокурсників у студенти розповіла проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Борисенко. Святковий захід відбудеться 15 вересня у соціальних мережах нашого вишу.

Із виступу проректорки також стало відомо, що керівники творчих колективів продовжують активну роботу у дистанційному форматі. Редакція університетської газети «Учитель» на даний момент плідно працює над новим випуском, який буде присвячений нашим першокурсникам та початку нового навчального року у Сковородинівському університеті.

Основними питаннями, винесеними на розгляд членів ради були:

1. Звіт із самоаналізу ОП «Українська мова і література, англійська мова в закладах освіти» ( 014. Середня освіта, Українська мова і література) другого (магістерського) освітнього рівня (доц., зав. кафедри української мови Наталія Щербакова);

2. Використання інтернет-ресурсів як засобу навчання у підготовці майбутніх учителів на фізико-математичному факультеті (проф. кафедри інформатики, декан фізико-математичного факультету Наталія Пономарьова);

3. Особливості роботи студентського куратора в умовах дистанційного навчання/воєнного стану (в.о. голови Студентського парламенту Даніел Махмудов);

На Виконавчій раді розглядалися й інші важливі питання забезпечення життєдіяльності університету в умовах воєнного стану.

Завершили засідання, побажаннями найшвидшої перемоги, з надією на зустріч усього нашого згуртованого колективу у стінах рідного Сковородинівського університету.

 Наступне засідання Виконавчої ради відбудеться 12 вересня о 10:00.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.