Засідання Виконавчої ради від 11 травня 2021 р.

11 травня засідання Виконавчої ради (Ради з якості) на пропозицію ректора Юрія Бойчука розпочалося з вшанування пам’яті хвилиною мовчання викладачів університету, чиї життя забрав коронавірус.

Після неї ректор запросив учасників зустрічі до обговорення поточних питань. На знак подяки за працю, сумлінне виконання професійних обов’язків та з нагоди ювілею, почесними нагородами були відзначені викладачі та співробітники сковородинівського університету.

Почесні грамоти університету отримали: Наталія Бугаєць, Вікторія Білик, Ольга Матєєва, Алла Галій, Тетяна Тищенко, Валентина Лисенко.

Почесні відзнаки університету за багаторічний внесок у розвиток університету, підготовку студентів та розвиток педагогічної науки отримали: Тамара Хомуленко, Марина Журенко.

Почесною грамотою та нагрудним знаком Федерації профспілок України за внесок у розвиток мистецтва була нагороджена Наталія Грицаненко.

Вітаємо ювілярів, бажаємо їм міцного здоров’я, оптимізму, щастя, добробуту та нових звершень!

До переліку основних питань, винесених на розгляд членів Виконавчої ради були:

1. Про організацію педагогічних практик у дитячих оздоровчих таборах. Практика в дитячих мовних таборах, волонтерська практика в спортивно- оздоровчому таборі «Гайдари»(Г. Кабанська; А. Боярська-Хоменко);

2. Реалії і перспективи вивчення англійської мови студентами (І. Костікова);

3. Вивчення англійської мови здобувачами вищої освіти нефілологічних факультетів (реалії та перспективи) (Т. Щебликіна);

4. Фінансовий звіт (Р. Шабанов).

✅ Наступне засідання виконавчої ради відбудеться 17 травня 2021 року о 10:00 в офлайн режимі.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.