Засідання Виконавчої ради від 13.03.23 р.

13-го березня у змішаному форматі відбулося чергове засідання Виконавчої ради університету, в якому взяли участь ректор Юрій Бойчук, проректори, представники адміністрації та студентського парламенту вишу, очільники структурних підрозділів, декани факультетів. Під час зустрічі було розглянуто низку питань організації освітнього процесу в умовах режиму воєнного стану, а також забезпечення життєдіяльності та безпеки університету.

Основними питаннями, винесеними на розгляд членів ради були:

1. Про планування навчальної роботи на 2023-2024 н.р. (проректор з навчально-наукової роботи Володимир Борисов, керівник навчального відділу Світлана Ворона);
2. Міжнародна діяльність на факультеті іноземної  філології (декан факультету іноземної філології Ганна Князь);
3. Інформаційно-пошуковий електронний ресурс "Наукометричні профілі науковців  університету": представлення наукових досліджень вчених університету (директорка Наукової бібліотеки ХНПУ імені Г.С. Сковороди Олена Коробкіна);
4. Символіка структурних підрозділів університету (зав. кафедри дизайну Лариса Григорова).

На засіданні виконавчої ради розглядалися інші актуальні питання, з яких прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.

Наступне засідання Виконавчої ради відбудеться 20 березня о 10:00. 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.