Засідання Виконавчої ради від 14 грудня 2020 р.

14 грудня 2020 року у дистанційному форматі відбулося чергове засідання Виконавчої ради (Ради з якості) під головуванням в.о. ректора університету Юрія Дмитровича Бойчука. Зустріч розпочалася з урочистого привітання з днем народження декана факультету психології і соціології проф. Денисенко Ірини Дмитрівни.

Під час онлайн-засідання були заслухані наступні доповіді:
- Про впровадження дистанційного навчання на кафедрах фізико-математичного факультету (проф. Пономарьова Н.О.);
- Про створення безбар’єрного освітнього середовища в університеті та формування інклюзивної компетентності майбутнього вчителя (доц. Коваленко В.Є.). Доповідь доповнила стейкхолдерка, випускниця нашого університету, директорка Центру розвитку і вдосконалення мовлення “Lalio” Ірина Коваль;
- Про виконання угод про творчу співпрацю з вітчизняними та зарубіжними закладами вищої освіти (2020 рік) проф. Калашник Л.С., доц. Трубчанінов М.А.);
- Про роботу факультетів університету з профорієнтації випускників закладів середньої освіти (Т.А. Родченко);
- Про організацію роботи університету та навчального процесу під час локдауну (проректор з навчально- наукової роботи, проф. Якушко Н.М.).

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.