Засідання Виконавчої ради від 25 січня 2021 р.

25 січня 2021 року у дистанційному форматі відбулося засідання Виконавчої ради (Ради з якості) за участі проректорів, деканів факультетів та керівників підрозділів.

Розпочинаючи роботу онлайн-зустрічі, ректор університету Юрій Бойчук, передусім привітав колектив з Днем Соборності України. «Це свято нагадує нам, що Україна єдина, нероздільна держава, а ми – єдиний народ. Саме в єдності – наша сила. І ми маємо докласти всі зусилля для того, щоб майбутні вчителі, нова генерація педагогів, яких ми готуємо в університеті, несли цю важливу ідею у суспільство, були справжніми патріотами своєї батьківщини. Це є в місії нашого університету. Адже лише спільними зусиллями та добрими справами зможемо гідно відповісти на внутрішні та зовнішні виклики сьогодення, побудувати вільну, економічно і духовно багату державу, якою будуть пишатися наступні покоління»,- зазначив Юрій Дмитрович.

Основними питаннями, винесеними на розгляд членів ради були:

1. Запобігання та виявлення академічного плагіату у наукових працях науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти університету (проф. Прокопенко А.І.);
2. Мультимедійна лекція як сучасна форма управління освітнім процесом на природничому факультеті (проф. Маркіна Т.Ю.);
3. Про змістовність та актуальність наповнення сторінок українського мовно-літературного факультету імені Г.Ф. Квітки- Основ’яненка та кафедр на офіційному сайті університету (проф. Голобородько К.Ю.);
4. Про роботу факультетів університету з профорієнтації випускників закладів середньої освіти. (Родченко Т.А.).

✅ Наступне засідання виконавчої ради відбудеться 1 лютого 2021 року в офлайн режимі.

 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.