Затвердження Типового положення про кафедру Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди

Впродовж листопада 2022 року в університеті працювала робоча група з розробки Типового положення про кафедру Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди (у новій редакції).

Склад робочої групи: завідувачка кафедри освітології та інноваційної педагогіки Анна БОЯРСЬКА-ХОМЕНКО; завідувачка кафедри державно-правових дисциплін, кримінального права і процесу Тетяна ГОЛОВАНЬ; завідувач кафедри фізики і хімії Віталій МАСИЧ; завідувачка кафедри англійської фонетики і граматики Ярослава САЗОНОВА; завідувачка кафедри української мови Наталя ЩЕРБАКОВА.

Результатом роботи групи стало оприлюднення на сайті університету проєкту Положення для громадського обговорення. До обговорення проєкту долучилися проректори, декани, завідувачі кафедр, методисти відділу менеджменту і моніторингу діяльності університету.

У результаті колегіальної роботи було сформовано і представлено остаточний варіант проєкту Типового положення про кафедру Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди (у новій редакції), який затвердила Вчена рада університету.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.