Зустріч гарантів освітніх програм Сковородинівського університету

26 квітня 2022 року у дистанційному форматі відбулася зустріч гарантів освітніх програм Сковородинівського університету.

Онлайн-захід розпочався з вітального слова проректора з навчально-наукової роботи Володимира Борисова, який звернув увагу присутніх на важливості підготовки та обговорення актуальних питань щодо змісту 2 Критерію - структури та змісту освітньої програми. Володимир Андрійович побажав колегам плідної роботи та висловив свої сподівання щодо продовження роботи в офлайн-форматі.

Модераторкою та спікеркою зустрічі стала голова ради гарантів університету, професорка кафедри освітології та інноваційної педагогіки Людмила Рибалко.

З доповіддю про підготовку до акредитаційної експертизи освітніх програм виступила доцентка кафедри початкової і професійної освіти Ірина Єсьман.

Учасники онлайн-заходу взяли участь в активному обговоренні принципів заповнення звіту самоаналізу та отримали цінні, практичні поради від спікерів, щодо покращення ОП саме за вказаним критерієм.

Дякуємо колегам за продуктивну роботу, змістовні доповіді та жваве обговорення актуальних питань!

Працюємо разом, підтримуємо одне одного, не втрачаємо віри у нашу перемогу! Все буде Україна!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.