Зустріч випускників фізико-математичного факультету

27 березня 2023 року відбулася традиційна зустріч випускників фізико-математичного факультету ХНПУ імені Г.С.Сковороди. Цього року вона вдруге за всю історію відбулася онлайн і вперше - після однорічної перерви через війну за незалежність України. На зустріч приєдналися випускники з усього світу - 1979, 1972, 1989, 1993, 1994, 2000, 2008, ...., 2022 років.

Посилання на фото

Зустріч розпочалася із вшанування пам'яті випускників університету та факультету, які віддали своє життя за вільну українську державу. У своїх виступах декан та завідувачі кафедр розповіли про роботу університету та факультету під час війни, про наукові здобутки та освітні перемоги, про плани та перспективи. Випускники різних років у щирих виступах поділилися найціннішими вдячними спогадами про роки навчання. Для гостей було презентовано Асоціацію випускників ХНПУ імені Г.С.Сковороди. Щиро дякуємо організаторам та учасникам! Ми впевнено відповідаємо на питання:

- Як ви?
- Добре, тримаємо освітній фронт!

Все буде Україна!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.