Зустріч з почесним консулом Республіки Албанія у м. Харкові

12 вересня 2019 року у ХНПУ імені Г.С. Сковороди відбулась офіційна зустріч керівництва нашого університету, на чолі з ректором акад. Прокопенком Іваном Федоровичем, з почесним консулом Республіки Албанія у м. Харкові Омаровим Шахином Анверовичем у складі албанської делегації.

Сторони зустрілися для обговорення подальших шляхів двосторонньої співпраці відповідно до підписаної цього року Угоди між Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С. Сковороди та Почесним консульством Республіки Албанія.
Угода має на меті встановлення принципів взаємної допомоги у науковій, навчальній та культурній сферах, сприяння відкриттю та роботі Албанського культурного центру, забезпечення налагодження співробітництва університету з вищими навчальним закладами та науковими інститутами Албанії. Особливу увагу сторони звернули на шляхи співпраці, а саме: на програми обміну студентами та академічними кадрами університету, стажування, проходження виробничої та викладацької практики, програм підвищення кваліфікації та перекваліфікації та інші питання.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.