Звернення ректора

Шановні сковородинівці!

У зв’язку зі складною безпековою ситуацією та очікуваними проблемами з опаленням і електропостачанням в осінньо-зимовий сезон у Харківському регіоні, в університеті навчальний рік для студентів старших курсів розпочинається з 15 серпня. Для першокурсників університет відкриє двері з 15 вересня. Перший семестр маємо закінчити 30 листопада. Зимові канікули заплановано з 1 грудня по 14 лютого. Другий семестр буде тривати з 15 лютого по 30 червня.

Дорогі друзі! Від нашої продуктивної праці, максимального об’єднання спільних зусиль залежить утвердження цінності педагогічної освіти і вчительської професії. Пишаюся нашим прекрасним сильним колективом, який вміє працювати задля розвитку рідного університету, підвищенням його рейтингу у національній системі вищої освіти, позитивним змінам його освітнього профілю і конфігурації у світлому майбутньому, яке скоро настане!

Перед нами стоїть багато завдань, які потребують максимуму відповідальності і професіоналізму. Хочу побажати всім вдало завершити надзвичайно непросту вступну кампанію, ефективно організувати навчальний рік, послідовно реалізовувати політику успішного розвитку університету.

Бажаю кожному творчих сил, енергії й оптимізму, досягання сміливих цілей і професійних висот, міцного здоров’я і найголовніше – Миру в Україні!

 

Щиро,
ректор університету
Юрій БОЙЧУК

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.