Звернення в.о. ректора університету, Ю.Д.Бойчука

Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди, який цього року відзначає 216 років з дня заснування, вітає усіх студентів із новим навчальним роком і Всеукраїнським Днем знань.

Незважаючи на всі особливості 2020 року, який змусив нас жити, навчатися й працювати в умовах карантину, вірю, що 2020-2021 навчальний рік стане роком вашого громадського, професійного і духовного зростання, буде наповнений живим спілкуванням з друзями, університетськими викладачами, яскравими науковими відкриттями, творчими й спортивними досягненнями. За час карантинних випробувань ви навчились шукати нові можливості для втілення своїх задумів, цінувати університетські заняття, пишатися своєю Alma Mater, її науковими школами, освітянськими традиціями, багаточисельними досягненнями.

Упевнений, що ви допоможете прийняти у нашу багатотисячну сковородинівську родину, яка ось уже 97 років поспіль гордо носить ім’я видатного сина українського народу, поета, філософа й педагога Григорія Савича Сковороди, першокурсників: бакалаврів та магістрів. Вони прийдуть 15 вересня до студентських аудиторій і розпочнуть або продовжать своє сходждення до вершин окриленої шаною та шляхетністю професії Учителя.

У кожного першокурсника буде змога виявити себе у навчанні, науці, одному із 76 університетських творчих колективів, у громадському житті та у спорті. Висококваліфіковані й дбайливі професори, викладачі, співробітники та старшокурсники університету будуть допомогати вам в опануванні професійної майстерності, у знайомстві з традиціями, інноваційними педагогічними технологіями і методиками.

Від імені нашого колективу вітаю усіх студентів з початком нового навчального року,
а першокурсників – з новим статусом студента!
Бажаю щасливих та плідних років навчання!
Будьте відданими обраній справі, любіть свій університет і Україну!
Нехай Господь Бог посилає всім вам щасливу долю!

 З повагою, в.о. ректора університету Ю.Д.Бойчук

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.